Vinuri albe, roșii, rose, vinuri premium de la Crama Rătești, producător de vinuri din nordul țării !
Termeni si conditii de utilizare

1. INFORMAȚII DESPRE SITE

Site-ul web vinuri-cramaratesti.ro este administrat de S.C. SCHWAB AGROPROD S.R.L.
Adresa: Satu Mare, str. Vânătorilor nr. 1, Cod postal: 440199, jud. Satu Mare.

Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.


2. DEFINIȚII ȘI TERMENI

Crama Ratesti – este denumirea comerciala a S.C. SCHWAB AGRO PROD S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Satu Mare, str. Vânătorilor nr. 1, Cod postal: 440199, jud. Satu Mare, avand numar de ordine in Registrul Comertului J30/988/2004, cod unic de inregistrare fiscala RO16753072.

Vanzator/comerciant – vinuri-cramaratesti.ro

Cumparator/client – persoana fizica, persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda.

Site – domeniul www.vinuri-cramaratesti.ro si subdomeniile acestuia.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre Vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.


3. ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Utilizarea site-ului vinuri-cramaratesti.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet.
vinuri-cramaratesti.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.


4. DREPTURI DE AUTOR

Informatiile publicate pe vinuri-cramaratesti.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al SC SCHWAB AGRO PROD S.R.L. care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@vinuri-cramaratesti.ro.


5. ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul vinuri-cramaratesti.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societate SC SCHWAB AGRO PROD S.R.L - administrator site, respectiv prin telefon sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar daca banii au fost incasati, acesta (cumparatorul) va primi inapoi banii de SC SCHWAB AGRO PROD S.R.L, in termen de 14 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

Ofertele si preturile afisate pe site-ul vinuri-cramaratesti.ro sunt valabile maxim 12 ore.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 2 ore si maxim 90 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.


6. LIMITARE RĂSPUNDERE VINURI-CRAMARATEȘTI.RO

Site-ul vinuri-cramaratesti.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.
Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului vinuri-cramaratesti.ro, in totalitate sau partial.


7. ANULARE COMANDĂ

vinuri-cramaratesti.ro (administrat de SC SCHWAB AGRO PROD S.R.L) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, vinuri-cramaratesti.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva, fara o notificare prealabila.

S.C. SCHWAB AGRO PROD S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, SC SCHWAB AGRO PROD S.R.L. are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

  1. preturile afisate pe site-ul vinuri-cramaratesti.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
  2. produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
  3. tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
  4. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

8. GARANȚII

Conditiile si Certificatele de garantie pot fi accesate AICI.


9. LIVRAREA BUNURILOR

1. Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door.
2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.
4. vinuri-cramaratesti.ro va oferta transport:
– gratuit daca comanda depaseste 600 de lei.
– transport fix de 20 de lei pentru comenzi care nu depasesc 600 de lei.

Conditiile de transport sunt valabile daca adresa de livrare se afla pe raza curierului si nu sunt km exteriori. Pentru a verifica daca nu exista km exteriori si daca va aflati in raza Fan Courier va rugam sa dati click pe link-ul de mai jos:

http://www.fancourier.ro/tools/cautare-localitate/

Daca adresa de livrare nu este in raza curierului, clientul va plati diferenta in functie de numarul de km.

Livrarea se face prin:

  • firma de curierat, Fan Courier;
  • ridicarea din showroom-ul propriu

9. MODALITĂȚI DE PLATĂ

  • ramburs (plata se face in lei, la livrare, agentului de curierat)
  • ordin de plata, in baza unei facturi proforme emise de SC SCHWAB AGRO PROD S.R.L., in urma confirmarii telefonice a comenzii
  • plata on-line cu cardul - cardurile acceptate sunt VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

10. CONDIȚII DE RETURNARE .

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii produsului.

Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 14 de zile de la data livrarii.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Trebuie sa returnezi produsele insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.


11. LITIGII

Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila, in caz contrar, parţile putându-se adresa instantei de judecata competente apartinatoare ariei de rezidenta a sediului comerciantului/vanzatorului SC SCHWAB AGRO PROD S.R.L


12. PROTECȚIA DATELOR

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC SCHWAB AGRO PROD S.R.L, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Esti obligat sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul tau determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office@vinuri-cramaratesti.ro. De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei.

In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane, SC SCHWAB AGRO PROD S.R.L si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate niciodata pe serverele SC SCHWAB AGRO PROD S.R.L sau cele ale Romcard SA.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI [www.vinuri-cramaratesti.ro] SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL [www.vinuri-cramaratesti.ro], VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI [www.vinuri-cramaratesti.ro] SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.